Post by ceibackmipinbou on Feb 16, 2022 4:32:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ My Story - Mansion Makeover 2022 version ▞▞▞
Skaista spēle, taču progress ir patiešām lēns. Tas ir patiešām kaitinoši, ja jāspēlē vismaz 45 reizes, lai to pārspētu. Dos tam nedaudz vairāk laika. Bet nopietni apsverot atinstalēšanu. Esmu pabeidzis, tagad atinstalēju😦
ATJAUNINĀJUMS: Es šai spēlei piešķīru 5 zvaigznes, jo man ļoti patīk to spēlēt. Bet tagad ir vajadzīgs mūžīgs laiks, lai dekorētu jaunas zonas. Tātad tagad līdz 4. Es pat to atinstalēju, domājot, ka sākšu no jauna, kamēr gaidīšu. Bet tas mani aizveda atpakaļ uz šo spēli, bez iespējas izvēlēties jaunu spēli. Tāpēc es domāju, ka šī spēle ir izslēgta no mana saraksta, ko es ienīstu, jo man ļoti patīk šī spēle.
Gaidīju jaunas istabas un nekas nav noticis..... Tas bija jautri, bet, kad nevarat izdarīt to, ko lejupielādējāt spēli, tā vienkārši aizņem vietu manā tālrunī.
My Story - Mansion Makeover معمایی grlr
Sākumā likās ok. Tad es devos spēlēt nākamajā dienā un spēle vairs nedarbojas. Tas tiek ielādēts līdz 100%, kas nozīmē, ka tas ir pabeigts. Tomēr tas neko neielādē, un es esmu iestrēdzis, skatoties ielādes ekrānā uz visiem laikiem
Labi, tagad tas ir patiešām jautri, daudz papildu palīdzības padara to jautrāku un neobjektīvāku pret spēlētāju, cerams, ka tas nemainīsies, jo vairums spēļu jūs patiešām tajā iesaistās, un pēc tam rodas kļūmes un netiek saņemta atlīdzība vai kad spēles figūras nesaņem. strādājiet tā, kā viņiem vajadzētu darīt, es paskatīšos, kas notiks, un atgriezīšos un atjaunināšu savu 5 zvaigžņu vērtējumu, novēlu man veiksmi lol
Es noņemšu šo spēli!! Tu nokļūsti līdz noteiktam līmenim un tad vairs nevari iet un nevari neko atjaunot, ja nepārprotami ir telpas, ko pārtaisīt. Tas bija jautri, kamēr tas ilga, bet tas tiks atinstalēts! Tagad gandrīz 4 nedēļas, un spēle vairs netiks turpināta!
No līmeņiem! Es mīlu šo spēli un spēlēju pārāk daudz, taču pēdējo nedēļu tā saka: "drīzumā būs vairāk līmeņu". Esmu daudz spēlējis un nekad to neesmu saņēmis. Tik vilšanās
Tā ir jauka spēle, bet kāpēc apgabali ir atbloķēti ..
Pagaidām spēle ir jautra. Reklāmas par to ir riebīgi maldinošas. Es nezinu, kāpēc izstrādātāji nolēma to reklamēt kā "sievieti, kas noniecināta, izceļas pati par sevi". Tam burtiski nav nekāda sakara ar to. Tā ir spēle, ko bērni var viegli spēlēt, tad kāpēc to reklamēt tā, it kā galvenās varones vīrs viņu krāptu un tagad viņai ir jāpamet viņš un jāsāk spēlēt? Labas bēdas. Tāpēc es tai piešķīru trīs zvaigznes. Ja viņi mainīs savu reklāmas stratēģiju, lai padarītu to draudzīgāku bērniem, es piešķiršu 4 zvaigznes.
Šī lietotne ir vissliktākā, kāpēc tā pat tiek restartēta ikreiz, kad es aizeju, jo mans progress vairs nebūs pēc atgriešanās, lūdzu, neatkārtoju, neinstalējiet šo lietotni, jūsu laiks tiks vienkārši tērēts
Es to novērtētu augstāk, bet es esmu iestrēdzis 417. līmenī ir pabeigts, tikai saka, ka maģistra līmeņi, kas jādara tagad, maģistra līmeņi atkārtojas, un kopš septembra nav atjauninājumu, lūdzu, kas notiek
Man patīk šī spēle. Spēle ir godīga un nav grūta. Māja izskatās tik krāšņa
ES mīlu šo spēli. Bet jo vairāk jūs izceļaties stāstā un nokļūstat augstākā līmenī, jo grūtāk tas kļūst. Un ar 5 dzīvībām ir pilnīgi neiespējami pabeigt līmeni. Telpas pabeigšana prasa vairākas dienas, jo īpaši tāpēc, ka ir grūti iegūt zvaigznes.
415. līmenis, un es nevaru iet tālāk spēlē, kamēr viņi to neatjaunina .. Tas suuuucks! Man ir kādas 5 stundas neierobežotas dzīves, kas tagad tā dēļ iet velti. Izņemot to, tā ir laba spēle. Kaut viņiem būtu vairāk tādu pasākumu kā dārza ainavas. Piemēram, Helovīna lietas un lietas, par kurām varat nopelnīt papildu dimantus un tamlīdzīgi. Es nelasu stāstu, tāpēc nevaru sniegt atsauksmes par to. Domāju, ka es spēlēšu dārza ainavas un ceru, ka jaunais atjauninājums drīzumā parādīsies. Ja nē, šķiet, ka es atinstalēšu citu spēli
Es absolūti mīlu šo spēli, tā ir ļoti vienkārša. Man patīk dažādas iespējas, no kurām varat izvēlēties. Arī šī spēle man ir ļoti aizraujoša. Man arī patīk, kā viņi sniedz jums arī daudz dimantu. Es ļoti ieteiktu spēlēt šo atjaunošanas spēli, ja jums patīk atjaunot! 😊
Spēles ir patiešām grūtas, it īpaši tās, kurām vajadzētu būt vieglākajām
224. līmeni nav iespējams notīrīt, jo tas nedod jums pietiekami daudz kustību, kas padara šo spēli neiespējamu un ļoti kaitinošu, un es domāju, ka es atinstalēšu to neiespējami kaitinošas kaitinošas, vienkārši veiciet tajā vairāk kustību, lai jums būtu asiņaina iespēja notīrīt šo līmeni kaitinoši kaitinoši kaitinoši kaitinoši kaitinoši kaitinoši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man tagad ir gana ar šo spēli, tāpēc es to atinstalēšu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šī ir lieliska spēle, taču jums ir jāgaida tik ilgi, lai viņi varētu pievienot vairāk telpu.
Man patika šī spēle, bet es jau 4 dienas esmu iestrēdzis 60. līmenī, un tagad ienīstu, ja laba spēle tiek sabojāta, ja vien jūs netērējat naudu. Es domāju, ka spēles ir izmēģinājuma kļūda, un es mēģināju, bet netērēju laiku, mēģinot pārspēt līmeņus, kas neder. nedod pietiekami daudz kustību. žēl, ka man tas patika, bet tagad kļūstu neapmierināts.👎👎👎👎👎
Man patīk šī spēle daudzos veidos: grafika, sižets, stilu iespējas un uzdevumi, kas doti bloku saskaņošanā. Mana problēma ir tā, ka, kad man ir jāpārbauda bibliotēka un es domāju, ka tā ir nākamā istaba, kuru es iekārtošu, es nevaru apskatīt savu uzdevumu. Tas saka, nestabils tīkls. Domāju, ka šī ir bezsaistes spēle, jo jūs tā sakāt. Jā, savā ziņā vīlies par to. Turklāt es vairs nevaru atvērt lietotni, jo tai ir nepieciešami dati, lai lejupielādētu resursus. Lūdzu, sniedziet tam risinājumu, nevar gaidīt, lai turpinātu.
Lielāko daļu līmeņu nevar pabeigt bez pastiprinātāja iegādes
Es ilgi gaidu, lai redzētu šīs spēles jauno atjauninājumu. Stāsts ir nepilnīgs!! Tātad spēle "Mans stāsts" nav pelnījusi vairāk kā 1 zvaigznīti, līdz tā ir pabeigta.😒
Sākumā tas ir lieliski. Pieaugot līmeņiem, tas kļūst arvien grūtāks, kas ir pietiekami godīgi, jūs sagaidāt, ka spēlēs, bet problēma ir tā, ka daudzus no tiem nav iespējams iziet, ja vien neizmantojat vairākus pastiprinātājus un, kad tas beigsies, jums ir jātērē reāla nauda, ko es nedarīšu . Arī grūtākos līmeņos jums vajadzētu būt iespējai nopelnīt vairāk nekā tikai 1 zvaigzni
Tas ir iestrēdzis vairākus mēnešus, bet parāda dažādas telpas.
Es grasījos novērtēt šo spēli ar piecām zvaigznēm, bet diemžēl es pabeidzu pirmo līmeni, kad man bija jāiet uz nākamo, tas nedarbojās pat pēc tam, kad es izveidoju savienojumu ar internetu, tā nespēlēja, lūdzu, izlabojiet to, es ļoti vēlos spēlēt šo spēli nebūs patīkami to atinstalēt 😏
Tā ir laba spēle, bet es to drīz pabeidzu, un tagad es nevaru to atjaunināt. Bet tas bija jautri, līdz tas ilga
Jums ir jāuzlabo jūsu meistara izaicinājumi. Tam vajadzētu dot zvaigznes un dārgakmeņus. Izaicinājumu vairs nav, bet es ienīstu šo spēli tikai meistaru izaicinājumu dēļ. Uzlabojiet spēli .# Nav vairs jautras spēles.
Spēle ir jautra un aizraujoša. Cerams, ka jaunie līmeņi drīz būs pieejami. Žēl, ka spēle ir apstājusies. Lūdzu, pasteidzieties ar atjauninātajiem līmeņiem
Nepilnīga, bet jauka Spēle nepiedāvā daudz ko spēlēt, jo tā joprojām ir jaunināšanas stadijā, taču spēlēt šos līmeņus bija jautri, un es tiešām būtu piešķīris vairāk zvaigžņu, ja tā būtu pabeigta!
Es piešķīru šo vērtējumu ierobežoto vienumu dēļ, ko iegūstu, jo īpaši spēles preces, ja vien šī spēle var radīt jaunu ideju, kā dot mums vairāk priekšmetu, atlasot reklāmas videoklipu, lai skatītos un saņemtu visu veidu preces, un nav arī līmeņa palīdzības režīma komandās spēlētājiem, kuri ir iestrēguši līmenī.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ایکشن qhh
My Story - Mansion Makeover Jumboq zza
Es dotu jums vairāk zvaigžņu, bet es gaidīju, kad tiks pabeigtas vairākas telpas, lai varētu izmantot savas monētas, lai sakārtotu telpas. Vairs nav jāspēlē, jo punktu skaits paliek tikai 84. Tātad, kam ir vajadzīgs tik ilgs laiks, lai atnestu vairāk telpu, ko es varu atjaunot?
Šī spēle tiešām laba. Bet es esmu iestrēdzis, es nevaru paveikt nevienu uzdevumu. 792. līmenī
My Story - Mansion Makeover 解謎 qyj
Spēlējiet mums ražu. Jūs saņemat lūgumu iegādāties vairākus pastiprinātājus, lai pabeigtu 29. līmeni, pretējā gadījumā to nav iespējams pabeigt citādi. Laika un naudas izniekošana.
Ar šo spēli viss ir kārtībā. Tomēr esmu iestrēdzis savā līmenī, jo telpas remonts prasīja tik ilgu laiku. Ir pagājis mēnesis, nav atjauninājumu. Es nevaru spēlēt šo spēli gaidīšanas laikā
Man patiešām patīk spēlēt šo spēli, taču esmu iestrēdzis 40. līmenī un nevaru iegūt vairāk pastiprinātāju, par tiem nemaksājot. Izņemot to, ka tā ir lieliska spēle, taču dažus līmeņus ir pārāk grūti izpildīt ar jūsu kustību skaitu. Bet es turpināšu to spēlēt, jo tas patiešām liek smadzenēm strādāt, izdomājot dažādas stratēģijas katra līmeņa pabeigšanai.🤔
Patīk spēle. Bet es nesaprotu, kāpēc man ir gandrīz 500, un tas neļaus man izrotāt. Es varu spēlēt, bet nevar izrotāt .... izdzēsīšu, ja tas paliks šādā veidā. Ir pagājušas nedēļas, un joprojām nav līmeņu, lai spēlētu, un man nav izdevies izrotāt. Atinstalēšana
Man patika spēle, sižets un remonts, bet atrados tikai otrajā istabā, un līmeņi kļuva smieklīgi grūti, jo bija jāspēlē 3-4 reizes, lai "izcīnītu" iespēju veikt uzdevumu. Pēdējais piliens bija spēlēt 5 reizes bez pastiprinātājiem un ne reizi neuzvarot. Tāpat ir arī smieklīgi, ka jāspēlē līmenis, lai iztīrītu katru kaudzi un saliktu vienu plauktu. Es nekad neesmu satikusi noslēpumaino Lauvu, kurš, manuprāt, ir kaķis. Spēle izdzēsta.
Man patīk šī spēle, bet tas ir grūti!! Mums vajag vairāk kustību. Lūdzu, atjauniniet to!!! Sniegs labāku atsauksmi, kad būs novērsts.
Šī spēle ir jautra, un tai ir skaisti rotājumi, taču man nepatīk smagie līmeņi, un es pavadīju stundas, lai pabeigtu sarežģītos līmeņus. Un jums ir jāsaņem zvaigzne jaunai dienai vai jāparunā ar kādu, bet man patīk stāsts un dekorācijas
Esmu 420. līmenī un vairs nevaru nopelnīt zvaigznes, lai izremontētu nevienu istabu. Es esmu augšstāva dzīvojamās zonas vidū un nevaru to pabeigt. Nepieciešami atjauninājumi no izstrādātāja. Šis "meistara līmenis" ir nepatīkams. Neviena zvaigzne vai dekorācijas nenoveco.
Spēle vairs nav jautra, tā kļūst grūtāka, sasniedzot 300+ līmeni, kā es varu to izbaudīt? Tas ir kaitinoši. Un katrā vienumā tas aizņem 2-4 zvaigznes?
Šī spēle sākumā bija laba, bet pēc tam līmeņi kļuva grūtāki un bija gandrīz neiespējami uzvarēt līmeņus bez pastiprinātājiem, piemēram, es zaudēju spēli, tāpēc es pazaudēju visus savus pastiprinātājus, tad to bija tik neiespējami spēlēt
Man tas patika no paša sākuma, un līdz šim man nebija daudz problēmu. Es nevaru turpināt savu pašreizējo līmeni, jo ir rakstīts "drīzumā būs vairāk līmeņu". Tagad ir pagājis kāds laiciņš, kad līmeņi tiks atjaunināti? Es nevēlos atinstalēt, jo man patika spēlēt, taču kļūst smieklīgi spēlēt bonusa līmeņus un nevaru savākt zvaigznes.
My Story - Mansion Makeover Tankenötter dkp
Es tiešām domāju, ka man patiks spēle, pamatojoties uz atsauksmēm un nesenajiem atjauninājumiem, taču tas tā nav. Tas turpina darboties, un starp dekorācijām es atgriezos pie mājas izvēlnes. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu. Man tik ļoti nepatīk šī spēļu pieredze
Tas, ka jūs varat bez maksas mainīt dizainu neatkarīgi no tā, kas automātiski padara šo spēli par 5 zvaigžņu spēli. pietiekami teikts. Nav pietiekami daudz dizaina spēļu, kas ļauj vēlāk mainīt savas domas, kas ir vienkārši skumji. fakts, ka šī spēle man uzreiz lika to iemīlēt.